Home
Om oss
Hyttene våre
Friluftsliv
Fotogalleri
Priser
Nyttige lenker
Roko spiller på Fosselv Camping 7. og 8. juli 2017. Velkommen!
Roko
Home
  Send e-mail
Om oss

Fosselv Camping har vært i drift siden 1962. Henrik Kristiansen (far til dagens eier) så at turister likte å campe ved utløpet av Fosselva. Han bygde derfor en hytte og utedo, og begynte med utleie av teltplass.

Fosselv Camping har pr. dags dato plass til 50 enheter med strøm. Dessuten har vi 10 hytter med enkel standard og 3 hytter med høy standard; stue, kjøkken, 2 soverom, dusj og toalett. Totalt er det 48 sengeplasser på hyttene. På området er det en stor grillstue med plass til 40 personer som kan benyttes av våre gjester eller leies av sluttede lag. Vi har også badstu med plass til 10 personer.

Campingplassen har topp moderne sanitæranlegg med eget kjøkken samt vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Tømmested for bobiler og campingvogner finner du også på plassen. Vi har også vintercamping for campingvogner og utleie av hytte i vintersesongen og påsken.

I Norsk Campingguide finner du oss under Troms TR10.

Campingplassen ligger ved E6 i Straumfjord i Nordreisa kommune, 11 km nord for Storslett sentrum. Fra Tromsø kjører du 230 km østover (ca. 3 timer), fra Alta 160 km vestover. Til Nordkapp er det en dags reise (ca. 400 km).

Besøksadresse: Straumfjord  
Postadresse: 9151 Storslett  
Daglig leder Bjørnar Kristiansen Tlf +47 916 36 193
E-post: bk@fosselv-camping.no
 
Click for larger map
 
Webdesign: BBD
Norsk Motorcykkel Union Norsk Caravan Club NAF camp Norsk Suomeksi In English Espanol Deutsch